Onsdag den 18/10

Vi kører afsted mod , som vi ikke helt blev færdige med, da vi kørte forbi sidst. Vi parkerer nede ved vandet og registrer straks, at der er en anden camper. Det viser sig at være en flink ældre, tysk herre, som vi får en hyggelig snak med. Vi går en tur i centrum, som ikke byder på de store overraskelser. Da vi kører derfra ser vi, at der er marked. Der må vi hen. Vi går en tur og får købt lidt forskelligt. Der er mange turister, hvilket de handlende vist benytter sig af. På vej derfra ser vi et sigøjnerpar med en vogn meget fuld af høns og fjerkræ. Der er virkelig tale om burhøns, dyrene kan overhovedet ikke bevæge sig, trist syn.

Vi kører ud til vandet og finder et fint sted. Snakker lidt med den fyr der har huset, vi holder foran, helt ned til stranden…vist mange penge. Vi beslutter os for at køre lidt længere hen ad stranden for natten.

Torsdag 19/10

Vi bliver vækket ved, at en bil dytter temmelig arrigt, og vi farer op, da vi godt ved, at vi har parkeret på en nedkørsel til havet. Men vi regnede altså ikke med, at nogen skulle søsætte en båd tidligt om morgenen på denne tid af året, vi tog fejl. I løbet af få minutter er vi på vej væk, smilet på mandens læber læber er ikke stort, da vi hilser undskyldende, men ok.

Vi, det vil sige, jeg forsøger at slumre lidt mere, men det lykkes ikke. Der er ikke nogen åben bruser på stranden, så vi spiser morgenmaden uden morgendukkert. En sød dansk dame kommer forbi, og vi får en lille snak. Vi kører videre, og finder en strand med bruser, yes så får vi alligevel morgenbadet. Videre ad små veje i det nedlukkede sommerland. Vi når også udenfor turistområderne og ind i det lokale og hyggeligere land, inden vi når Nea Kallikratia. Vi parkerer ved Strandpromenaden og går lidt rundt i byen, inden vi snupper en dukkert og et brusebad i dejligt varmt vand. Vi kører ud til havnen i håbet om mere ro, men det er ikke helt sikkert, der er så megen ro.