Mandag den 2/10

Efter en dejlig morgendukkert og god tid til morgenmaden i strålende solskin kører vi videre mod Sarti. Måske bliver vi der, men vi får se. Byen viser sig at være vældig hyggelig, en turistby ja, men den er ved at lukke ned, så stemningen er dejlig afslappet. Der har været en del skyer på himlen, men ved middagstid er de ved at være forsvundet, og der bliver tid til at nyde solen. Vi får lavet en aftale med en restaurant om at spille musik om aftenen, det skal nok blive godt. Og det bliver det, en super aften med masser af applaus og god stemning, god mad.herligt. Tilbage i bilen får vi lige en ouzo inden sengetid.

Tirsdag 3/10 og onsdag 4/10

Vi har valgt at blive i Sarti en dag mere. En hyggelig lille by, og vi har ikke travlt. Vi snupper ligene dukkert et bad ved bruseren på stranden. Dagen går med at slentre rundt i gaderne og læse en god bog. Dagens højdepunkt er da 7 serbiske busser skal fyldes med passagerer. Det er indbegrebet af dårlig organisering, tager mindst to timer. Byen er stille og rolig.

Onsdag morgen tager vi en dukkert og bad ved strandbruserne. Byens bager har rigtig godt brød, så HH er rigtig glad. Et par med en lille søn spiser morgenmad på bænken foran os. Vi forsøger at tilbyde dem en kop kaffe, men det er de af uransagelige grunde ikke så interesseret i, men glade for tilbudet.

Vi kører videre til et lille sted, ganske tæt på Sarti. Vi får øje på andre campere og må lige tjekke stedet ud. Her er rigtig fint, med skøn strand og mulighed for at gå tur langs kysten. Fantastisk smuk natur med let tilgængelige klipper, minder meget om Sortehavet. Ren afslapning og en lille gåtur. Vi må lige en tur tilbage til Sarti for at handle. Priserne her i Grækenland er ca dobbelt i forhold til Bulgarien, og kvaliteten af varerne er ca den sammeVores nabo, et ældre schweizisk par er meget snakkesalige. Armin, manden, kommer over og får en lang god snak. Han kan ikke lide tyskere og bulgarer, men har rejst rundt i hele verden. Spændende fyr, men i små doser.