Fredag den 29.09

En hviledag, hvor vi vælger at blive i Kanini.Skal have handlet, så vi kører efter anvisning fra en ung mand op i bjerget og finder efter lidt søgen en meget lokal købmand. Dagen går med gåture, læsning, musik og kortspil. En tur forbi havnen, hvor man på en af bådene rigger til for at fange blæksprutter er måske dagens højdepunkt

Lørdag 30.09.

Så er vi on the road again. Først forbi havnen for at se om vi kan købe fisk. Det kan vi, men skal selv gøre dem i stand, og det er ikke så nemt i bilen, så vi dropper det. Vi får lov at plukke en pose oliven ved en olivenmark, jeg vil gerne prøve at lave dem selv efter googleopskrift. Videre mod Ouranopoli. Besøger undervejs et kloster, som godt nok er lukket, men en sød nonne serverer slik og vand for os. En meget smuk køretur ud mod halvøen, hvor kvinder ikke har adgang, og hvor mænd skal have et særligt pas for at komme. Orunopoli er en fin havneby, dog med mange turister. Vi får lavet en aftale med en restaurant om at spille om aftenen, fin oplevelse og god mad.

Søndag 01.10.

Efter en god nats søvn vælger vi at køre videre for morgenmad. Vi finder et fint sted, men bedst af alt er der en vandslange, så vi får fyldt vand på. Vandet bliver også skiftet på mine oliven, så vi er klar til dagen. Yr har lovet nogen sol, men det ser mest ud til skyet vejr, men vi får se. En rigtig flot tur bringer os til Ormos Panagias, en lille hyggelig ferieby, som er tæt på at være lukket ned til vinter. Vi beslutter at køre lidt videre og får pludselig øje på en lille tange, som ser spændende ud. Det viser sig at være en lille oase, smuk udsigt til begge sider. Det er her vi skal være. Et tysk par kommer til, og vi får en hyggelig snak med dem. Solen når igennem allersidst på dagen