Torsdag den 28.09.

En dejlig rolig nat. Mens vi spiser morgenmad kommer en rar mand vi talte med i aftes med to store flotte granatæbler, uhm. Vi kører afsted mod Fillipoli, en antik græsk by. Vi er stort set alene på hele området da vi ankommer. Det er et meget spændende sted, som foranleder at vi må have støvet vores græske historie af. Meget storslået hvad man har formået at bygge.

På vejen til Fillipoli så vi et skilt mod mudderbad, så vi kører tilbage for at tjekke det. En rigtig spændende oplevelse at ligge nedsunket i mudder.Man kan ikke rigtig bevæge sig rundt, og bliver holdt oppe af mudderet. Alt søles til hår, ansigt, kun ikke ører og øjne. Bagefter har man en rigtig dejlig mat fornemmelse i kroppen.

Vi kører videre mod havet, og ville egentlig ikke så langt, men der er ikke mange muligheder for at nå helt ned til havet. Det lykkes dog, og vi holder ganske få meter fra strandkanten. Skønt igen at skulle have bølgeskvulp som godnatmusik